Sådan slipper du af med en Verruca

En verruca, eller lille klump, findes på hælens base. De mest almindelige årsager er vægtøgning eller pres fra åbne sår. Det er almindeligt blandt små børn og unge, men efter puberteten er det mere almindeligt at finde en ved foden af en voksen.

Symptomerne

En verruca findes typisk øverst eller hælen. Det ligner en lille sort prik med en mørk prik i enden. Et andet tegn er en hård klump, der dannes under foden. Dette ligner en blomkål med en hård ydre skal.

Mulige årsager

Hormonelle ubalancer er det, der forårsager verruca. Østrogen er den primære faktor, der er ansvarlig for dens dannelse. Det er normalt forårsaget, når nogen har diabetes.

Hormonelle tilstande

Hormonelle lidelser (graviditet, overgangsalder, pubertet osv. Hudlidelser kan gøre ansigtet af huden tyndere og mere smidig, hvilket kan føre til verruca.

Verruca er mere almindelig hos mænd end det er hos kvinder, både i puberteten eller efter overgangsalderen.

Verrucas kan også påvirke ægtefæller, veninder og koner. Verrucas er mere almindelige hos dem med en historie af prematurity end i andre.

En voksen iført nye sko kan forårsage verrucas på grund af friktion eller gnidning. Hvis du er iført de samme sko hver dag, kan du oprette en verruca inden for en måned.

Sådan behandler du en verruca

Der er to former for kirurgi, der kan fjerne verruca. For det første vil en Fod pædiatrisk kirurg udføre en excision. Det gøres bedst på hospitalet eller i ambulant klinik. Kirurgen skaber et 1-3 tommer bredt snit på hver tå. Skalpel bruges til at fjerne det overskydende væv i toppen af din tå. Kirurgen kan derefter gøre en mere perfekt snit, så kirurgen kan fjerne tæerne og det underliggende væv.

Det bløde væv omkring tæerne fjernes med en Shox (et kirurgisk værktøj). Denne procedure kan anbefales til teenagere og børn. For voksne kan verruca fjernes ved excision ved tåen. Shox er i stand til at behandle væv og undgå sedation. Shox har en ulempe: det kan forårsage et behov for et sår, der skal indsnævres.

Vær opmærksom på følgende:

Årsagen til dette er, at det er en ambulant procedure, som kan være ekstremt risikabelt. Det er vigtigt at bemærke, at hvis tåen allerede er indskåret, er det ikke en indikation for at fjerne stingene.

Procedurens for anners

Dr. David E. Larson MD, diskuterer mund kirurgi – Behandlinger og Forebyggelse Tips.

Undgå at dele pastavarer, f.eks. brød, småkager og stabil fløde.

Denne fodkirurgi procedure kan bruges til behandling af onychomycosis. Det er en specifik svampeinfektion, der er en af årsagerne til tå toenail og tåsvamp infektioner. Denne procedure kan ikke være omfattet af din forsikring, hvis der har været nogen problemer med svampen vokser under din tå søm. Kontakt din læge for at få flere oplysninger.

Sidst, men bestemt ikke mindst, vil dine svampeinfektioner sandsynligvis vende tilbage. Følgende symptomer kan være farlige, hvis du ikke bruger et antisvampisk lægemiddel til behandling af infektionen.

* Rødme og kløe omkring fødderne. Tag ikke nogen aktuel medicin i op til 24 timer efter proceduren.

Mens denne procedure har vist sig effektiv til behandling og forebyggelse af toenail infektion, er det bedst at undgå dem helt. Spørg din læge til at ordinere medicin til forebyggelse af toenail svampeinfektion, hvis du bliver behandlet for andre medicinske tilstande. Hans læge kan ordinere en svampedræbende tablet. Dit forsikringsselskab kan også være i stand til at hjælpe dig med at finde en udbyder. Du kan altid bede din læge om hjælp, hvis det er nødvendigt.

Skriv kommentar