Guitar Practice Lektion: Har du brug for at øve?

Giver det mening at øve sig? Eller er det spild? Det er et spørgsmål, du skal besvare. Du finder svaret i denne artikel.

Spørgsmålet: “Skal jeg øve mig?” har svaret. er, “Det afhænger.”

Dette er et almindeligt spørgsmål. Selv om de måske ved, at de bør praksis, de ofte ikke. Det er en kendsgerning, at hvis du ikke praksis nok, vil du ende op en uddannet cymbalist, men du vil ikke få nogen fordel af din træning.

Et andet spørgsmål, du kan blive spurgt, er, “Hvilken side skal du hen?” En metronom er nyttig, hvis du vil spille halsen på forskellige måder. En guitar jam skala bog er et godt valg, hvis du ønsker at holde akkorder anderledes. Du kan også købe en bog med afstumpede, hvis du skal spille i et band. En guitar pick guide er et must, hvis du ønsker at spille med andre spillere.

Mens øve guitar er vigtigt, er det også vigtigt at sikre, at du bruger din tid på en produktiv måde. For hver lille ting, du gør, give dig selv et klap på ryggen. Giv dig selv en dusør. Du behøver ikke nødvendigvis at give en stor belønning. Du vil ikke tro mig, når jeg siger, den er for lille. Men du har det sjovt og lærer. Du er ikke bedre til at spille guitar, hvis du gør mere, end du kan klare. Det er sådan, du håndterer dem, der betyder noget.

Du kan bruge en guitarøvelsesnotesbog. Det behøver ikke at være i sort blæk og foret papir, men det skal være pænt. Du bliver nødt til at skrive en masse, hvis du ønsker at lære at spille klassisk, jazz og blues. Det giver dig mulighed for at koncentrere dig om de bedste resultater på kort tid.

Mens selvpromovering kan være godt, er det ikke nødvendigt. Pas på ikke at bruge for meget tid i praksisområdet. Du kan forlade din guitar og andre effekter der, eller tage en pause for at gå udenfor. Dette er din tid til at slappe af og sørg for at komme tilbage i døren uden problemer. Det vil ødelægge en seriøs øvelse, hvis du bliver i øvelokalet. Jeg fandt ud af, at jeg gjorde meget mere i starten, hvis jeg holdt alle mine ting i rummet i en taske, så jeg kunne få det, når jeg havde brug for det.

Det er vigtigt at holde styr på tingene, når man øver guitar alvorligt. Jeg har set en masse guitarister begå den fejl ikke at vide, hvordan man arrangerer deres arrangementer. Det er din tid og ikke den andens. Du gør noget forkert, hvis nogen skal betale dig for at hjælpe dem med at få guitaren klar.

Vi kan nu alle enige om, at læreren i guitar eller den, der bringer guitaren med til lektioner er ikke at forvente det samme niveau af professionalisme, som hvis de tog os til koncerten. Som tømrer kan man ikke forvente at reparere sit eget arbejde, så en musiker skal ikke forvente at gøre arbejdet på det sted, hvor de opbevarer deres værktøj.

Selv om jeg ikke har til hensigt at hævde, at denne artikel vil dække alle scenarier, det giver et indblik i, hvad en musiker kan gøre, hvis de var praktiserende. Husk, at øvelsessessioner ikke er begrænset til studiet. Det er vigtigt at have det sjovt med andre musikere. Selvom det er tilstrækkeligt at have en forstærker og en guitar, er det ikke nok. Det er ikke sådan, at alle har de samme færdigheder eller viden. Nogle mennesker er bedre til at spille spillet end andre. Vi er alle dygtige til forskellige ting. Men det bedste er, at nogle af os har en tendens til at lære hurtigere, eller være mere dygtige i tekniske og præstationsmæssige aspekter af tingene. Når vi opretter et sæt opgaver, opdeler vi det i dele. Lad mig gentage disse punkter.

1. Det er vigtigt, at alle aspekter af det, du spiller, diskuteres, dåse, blandes med variation og forstås ligeligt af hvert medlem af bandet såvel som enhver guitarist i gruppen. Med denne tankegang bør enhver praksis, præstation og projekt tages alvorligt. Hvis du er åben for eksperimenter, opdagelse og skabelse, vil du være i stand til at forbedre dine færdigheder ved spring af grænser. Det eneste, der vil dramatisk forbedre din evne er, hvis det er arbejdet på.

2. Sørg for at have en god kop kaffe, når du ankommer til øvelokalet. Når du har taget din beslutning, slappe af og lære dig selv at kende.

Skriv kommentar