Farerne ved stress, mens du spiller Online Poker

Næsten alle ved, at spille poker er en risikabel og ofte dyr måde at tjene penge. Men der er mange spillere, der placerer poker frem for alt andet, uanset udfaldet af spillet. Disse spillere kan ofte findes ved pokerbordene, og i kasinoer i hele Nordamerika.

Pokerspillet har fået aRushfordite behandling, hvilket dybest set betyder, at det er for nemt at spille. Dette har åbnet sluserne for den rekreative afhængige spiller, så de kan jage deres egne haler og vinde stort på kort tid. Men de samme spillere ofte en tendens til at være på den tabende ende af spillet, og de er ikke i vane med at vinde stort. Så hvad er tiltrækning / ulempe af disse spillere?

Et simpelt svar…

Kort sagt, mange spillere finde poker at være den nemmeste måde at tjene penge. Selvom poker er et hastspil, er der en logisk grund til, at visse spillere vinder stort, og andre taber. Disse vindere forstår spillet og har udviklet sig til at kunne vinde på et ensartet grundlag. Men hvad disse vindere ikke ved, er, at de eliminerer en stor mængde iboende held, der er indbygget i spillet. Med andre ord er svaret på at blive en succesfuld pokerspiller ikke bare at udvikle dig selv, men at indse, at spillet er et system, ikke bare held.

… Og nogle sund fornuft!

Der er meget, at mange af jer måske ønsker at vide om at udvikle den rigtige poker tankegang. Måske det vigtigste aspekt af tankegang er troen på, at du kan vinde. Mange spillere er simpelthen dagdrømmer, når de spiller. De har den idé, at de kan vinde hver hånd, eller vende hvert kort, men når virkeligheden sætter ind, de befinder sig uden motivation. De befinder sig ikke ønsker at sætte i arbejde.

At vinde i poker er mere end bare at være en god pokerspiller. Selv om de færdigheder er logiske, og mange af dem kan læres, hvis du ønsker at vinde på poker, du har brug for motivation. Du skal være entusiastisk og have lyst til at vinde. Når alt kommer til alt, spiller du et spil, der handler om at vinde, ikke?

… Faktisk er det ikke helt sandt. Selv om mange ting er vigtige, undtagen måske disciplin og motivation, psykologi er den, der adskiller vinderne fra taberne. Det er ud fra dette psykologiske synspunkt, at man skal afgøre, om han ønsker at vinde eller ej.

Disciplin og motivation er helt sikkert vigtige træk ved vindere. Men det er muligt at have en dårlig hånd med god motivation og en stor hånd uden motivation. En stor hånd uden motivation er bare en dårlig hånd.

Så det er nemt at sige, at poker primært handler om poker, men det er ikke let at sige, hvad en vindende hånd er. Det hele er et spørgsmål om perspektiv.

Så det handler om det for denne artikel. Næste gang taler jeg om hænder og blindvæddemål. Jeg vil nok også fortælle dig, hvorfor det er vigtigt at være aggressiv i de tidlige stadier af en turnering …

Skriv kommentar